Lammkött och ekologiskt nötkött
Vi säljer vårt kött för avhämtning på gården, i Tidaholms rekoring och Hjos rekoring. Ring gärna för mer information, aktuellt pris och beställning, 0705485923 (Sofia)
Frysta, vakuumförpackade styckdetaljer säljes separat:
LAMMKÖTT🐑
🐑Lammfärs 145kr/kg (1kg/pkt)
Paketen med färs är vikta på mitten så att de går lätt att dela om så önskas!
🐑Revben 120kr/kg (ca 1kg/pkt)
🐑Sadel 220kr/kg (ca 1.6kg/pkt) SLUT
🐑Kotletter 280kr/kg (3st/0.7kg/pkt)
🐑Lår med ben 180kr/kg (ca 3kg)
🐑Lammstek 240kr/kg (ca 1,2kg)
🐑Bog med ben 150kr/kg (ca 2kg)
🐑Lägg med ben 130kr/kg (ca 1kg) SLUT
Korv av lamm:
Lammprinskorv, 0.4kg, ca 18 korvar/pkt SLUT
Grillkorv 4st/pkt 110kr
Grillkorv, Ingredienser: lammkött 87%, salt, potatismjöl, vatten, vitpeppar, vitlök, persilja, rosmarin, timjan
NÖTKÖTT🐮
🐮Nötfärs 140kr/kg (1kg/pkt)
Paketen med färs är vikta på mitten så att de går lätt att dela om så önskas!
🐮Filé 500kr/kg (ca 0.5kg/pkt)
🐮Ryggbiff 320kr/kg (ca 1,1kg/pkt)
🐮Entrecote 320kr/kg (ca 0.8kg/pkt)
🐮Innanlår 220kr/kg (ca 1.2kg/pkt)
🐮Luffarstek 250kr/kg (ca 0.6kg/pkt)
🐮Högrev 220kr/kg (ca 1.4kg/pkt)
🐮Rostbiff 200kr/kg (ca 0.5kg/pkt)
🐮Fransyska 200kr/kg (ca 1,3kg/pkt)
🐮Bogstek 180kr/kg (ca 1kg/pkt)
🐮Charlottenstek 180kr/kg (ca 0.5kg/pkt)
🐮Ytterlår 180kr/kg (ca 1.4kg/pkt)
🐮Bringa 150kr/kg (ca 0.6kg/pkt)
🐮Nötrulle 150kr/kg (ca 0.5kg/pkt)
Ekologiskt nötkött i låda
Låda med ca 30 kg detaljer och färs, ca 15kg styckdetaljer från djurets fram- och bakdel och ca 15kg färs. Pris – 170kr/kg
Låda med ca 10 kg detaljer och färs, ca 6kg styckdetaljer och 4kg färs. Välj mellan de olika alternativen nedan. Pris – 175kr/kg
Exempel på 10kg låda
Låda 1 | Låda 2 | Låda 3 |
Ytterlår | Ytterlår | Ytterlår |
Bog | Bog | Bog |
Högrev | Rostbiff | Högrev |
Innanlår | Innanlår | Innanlår |
Entrecote | Oxfilé | Ryggbiff |
Fransyska | Fransyska | Salt/nötrulle |
Nötfärs | Nötfärs | Nötfärs |
Köttet är finstyckat, märkt och vakuumförpackat.
Lammkött 170kr/kg
Liten låda, ca 10kg – färs och delar från ett halvt lamm
Stor låda, ca 20kg – färs och delar från ett helt lamm
Köttet är finstyckat, märkt och vakuumförpackat.